BM Optimisation Services

BM Optimisation Services

Optimering innehar en betydande potential och kan tillämpas på mängd olika områden för att maximera dess effektivitet.

Om BM Optimisation Services

Vi har mycket lång erfarenhet av att utveckla avancerade algoritmer för ruttoptimering. Denna kompetens har vi utvecklat både internt och i nära samarbete med Uppsala Universitet.

Det som särskiljer våra algoritmer från andra lösningar är att vi integrerar optimeringsfunktionaliteten i ledningssystemen på ett användarvänligt sätt, har stöd för att hantera tillämpningar med mer komplexa krav och vi kan också nyttja data från t ex IoT-sensorer eller väderprognoser som inparametrar för optimering i realtid.

Vill du veta mer?

Välkommen att boka in en kostnadsfri demo.

Effektiva optimeringstjänster för hållbara transport- och logistiksystem

Våra optimeringstjänster används i egna produkter för avfallstransporter, vägunderhållsarbete och skräddarsydda transport- och logistiksystem.

Optimering har stor potential för att minska miljöpåverkan och kostnader inom transport och logistik.

Vi särskiljer statisk och dynamisk optimering. Statisk optimering används för förutbestämda turer som återanvänds, medan dynamisk optimering skapar nya rutter baserade på realtidsinformation. Våra snabba algoritmer och hantering av stora informationsmängder möjliggör detta.

Artificiell intelligens utgör kärnan i våra optimeringsmodeller, drivet av analysen av historisk data för att lära sig den optimala vägen framåt. Genom att kontinuerligt förädla beslut och åtgärder stärker vi våra algoritmers effektivitet och precision.