Om oss

Vi jobbar med att digitalisera arbetsflöden och optimera verksamheter

Vad vi gör

Vi jobbar med att digitalisera arbetsflöden och optimera verksamheter för att göra vardagen smidigare för våra kunder. Vårt mål är att maximera nyttan av tillgängliga resurser, erbjuda komplett åtkomst till korrekt information och snabbt sammanställa ekonomiska underlag för uppföljning och fakturering.

Våra intelligenta ledningssystem bygger på den senaste teknologin inom positionering, mobilitet och geografiska informationssystem med fokus på driftsäkerhet och användarvänlighet.

Vår kärna består av djup kunskap och lyhördhet för våra kunders branscher, och vi är stolta över vår flexibilitet och anpassningsförmåga. Med hög expertis är vi en av de främsta aktörerna på marknaden.

Hur det började

Året var 1991 när två passionerade entreprenörer gemensamt grundade mjukvaruföretaget BM System. Bolaget har sina rötter i försvarsindustrin och utvecklade till en början ledningssystem till armén och GPS-baserade larmmottagningssystem till säkerhetsbranschen. Sedan dess har BM System utvecklats till att bli en ledande aktör inom ledningssystem för transport-, service- och underhållsverksamheter i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

Våra produkter och tjänster sträcker sig bortom Sveriges gränser, och idag finns våra kunder i flera länder, såsom Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland och England. Med en stadig tillväxt och en stark närvaro inom området för digitalisering och innovation fortsätter BM System att vara en pålitlig partner för organisationer som strävar efter att optimera sina verksamheter.

Hjärtat på rätta stället

Det här är vi

Evolution – Vi anpassar oss snabbt efter nya omständigheter men har kvar kärnan av det som gjort oss framgångsrika. Vi flyttar ständigt fram gränserna för vad som är möjligt och strävar efter ständig förbättring och nya innovationer.

Trygghet – Vi levererar pålitliga system som gör världen lite bättre och lite tryggare. Vi är ärliga mot oss själva och våra kunder och det går att lita på oss som leverantör. Vi är ett stabilt bolag, en trygg arbetsplats och en långsiktig partner till våra kunder.

Engagemang – Vår drivkraft ligger i att skapa banbrytande system som gör nytta i samhället. Vi triggas av utmaningar och ryggar inte för problem.

Vill du jobba med oss?

till Karriärsidan